WILHELMINE VAN AERSSEN
AGENTUREN

Agent voor Nederland van stoffen, behang, meubelen en accessoires.

Ons verhaal


Wilhelmine van Aerssen begon haar bedrijf in 1981 met een duidelijk doel voor ogen: Nederland mooier maken. Wilhelmine werkte jarenlang in het buitenland en het viel haar op dat er in andere landen heel anders met interieurs en inrichten werd omgegaan. De grandeur die ze daar zag was in Nederland niet of nauwelijks te vinden. Engeland en Frankrijk bijvoorbeeld, hadden een veel groter aanbod aan interieurstijlen, gordijnen en stoffering.

Terug in Nederland bleef de interesse voor interieur onverminderd groot. Een van de grote voorbeelden werd Tricia Guild die met haar merk Designers Guild het interieur op revolutionaire wijze wist te veranderen. Dit was de motivatie voor Wilhelmine om haar eigen bedrijf te beginnen en al snel werd ze de eerste officiële agent van het merk. Datzelfde jaar volgden Nobilis en Osborne & Little. Inmiddels vertegenwoordigt Wilhelmine van Aerssen Agenturen 22 topmerken.

Uitgangspunt bij het selecteren is dat de merken elkaar moeten aanvullen en versterken. Het resultaat is het grootste en breedste aanbod in Nederland.Om de merken op de kaart te zetten werd er al vroeg contact gezocht met verschillende tijdschriften. En dat was het begin van een vruchtbare samenwerking, die nog altijd springlevend is.

De showroom aan de Hoogte Kadijk is het kloppend hart van Wilhelmine van Aerssen Agenturen. Alle merken hebben hun eigen plek en laten een grote diversiteit zien. De steeds wisselende inrichting en aankleding geeft een mooi beeld van de nieuwste collecties.

Uitgangspunt is dat voor elke stijl, van modern tot klassiek, en voor iedere situatie een stof, behang, meubel of accessoire te vinden is. Eén ding hebben de collecties met elkaar gemeen, en dat is kwaliteit.